La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

Menjador

Pròxims esdeveniments

Notícies

Pujada a Peu a Montserrat 2019

Un any més ja tenim aquí una de les convocatòries de més tradició i tirada del nostre col·legi: la Pujada a Peu a Montserrat. Enguany ja celebrem la 42a edició d’aquesta festa lasal·liana, que es durà a terme els dies 3 i 4 de maig.

La Pujada a Peu és un espai de trobada de tots els centres i grups de La Salle Catalunya amb el mateix objectiu: Maria de Montserrat. S’organitzen diferents rutes de diferents dificultats i orígens amb la Moreneta com a destí final. De la nostra escola tenim les següents modalitats de participació:

  • Ruta de Gallifa (45 km). Surt del santuari de la Mare de Déu de l’Ecologia, a Gallifa, prop de Sant Feliu de Codines, el divendres 3. Al matí del dissabte dia 4 arribem a Montserrat. A partir de 3r d’ESO. Erol: A partir de la unitat de Pioners i Caravel·les inclosa.
  • Ruta de Manresa (24 km). Sortida del polígon Bufalvent, el dissabte al matí. A partir de 5è d’EPO. Erol: a partir de la unitat de Llops i Daines inclosa.
  • Ruta de Collbató (12 km). Per a la unitat de Castors i Llúdrigues l’AEG Erol. Dissabte al matí. Els alumnes de 1r a 4t d’EPO que no pertanyin a l’EROL i que la vulguin fer, han d’anar acompanyats dels pares. Si hi ha algun/a alumne/a valent d’Infantil, també hi està convidat però els pares haurien d’anar amb una motxilla ja que els hauran de carregar una estona segur!
  • Ruta directa: pujada directa amb bus al monestir, el matí del dissabte. Oberta a tothom!

Dissabte 4 ens apleguem tots, doncs, a Montserrat, en una jornada festiva que acaba la mateixa tarda amb animació, una gran celebració a la basílica i, per acabar, l’hora dels adéus i coca per a tothom.

Som molts els que de La Salle Sant Celoni pugem a Montserrat. Us animem un cop més a participar-hi, nois i noies, pares i mares, famílies, exalumnes… aplegant-nos tots a la muntanya. Estem segurs que tornarem a batre rècords de participació. Feu ressò a les vostres famílies i als exalumnes de l’escola. Us hi esperem!

Els vostres fills rebran el full d’inscripció el proper dimarts dia 23 d’Abril amb tots els detalls (si tenen l’edat de participació d’alguna d’aquestes rutes). Si necessiteu algun full d’inscripció més o el vostre fill no té l’edat per participar però voleu venir vosaltres a peu recolliu la inscripció a secretaria o de les nostres xarxes socials. L’haureu d’entregar i fer el pagament en efectiu entre el dia 23 i 27 d’Abril a Secretaria. Feu-ne difusió entre els vostres coneguts. Ens veiem a Montserrat!

Samarreta PROIDE 2019

Com cada any tenim aquí un dels elements més significatius de la campanya de PROIDE (la nostra ONG): la samarreta solidària. És el nostre vestit de festa solidari que ens identifica com a escola, ja que la portem tots per les Festes de La Salle, per la Pujada a Peu a Montserrat, la festa del finalista… fa molt de goig veure tota l’escola vestida amb la mateixa samarreta!

Els beneficis de la samarreta seran per al projecte d’enguany a Guatemala. Podeu consultar els detalls del projecte, justificació i pressupost al nostre lloc web: http://www.lasallesantceloni.cat i a
http://www.fundacioproide.org.

Aquest any hem optat per oferir el disseny que s’ha creat al sector de Catalunya amb motiu del  TRICENTENARI de la Salle imprès en una samarreta tècnica amb tallatge infantil, masculí i femení. A l’instagram de l’escola veureu la fotografia de la samarreta!!
Esperem tornar a veure lluir els colors de la solidaritat en les grans diades que s’apropen!

Compromesos amb el teu Futur

Aprenentatge cooperatiu, formació en la interioritat, intel.ligència creativa…A les Obres Educatives La Salle, creiem que formar persones és més que transmetre coneixements. La nostra missió, va més enllà de l’educació i acompanyem en el creixement humà i intel.lectual dels nostres alumnes. #Vols? #MiraMésEnllà #SomLaSalle #300LaSalle

 

 

Celebrem Carnaval!!!

Després d’aquesta setmana tan divertida…ens arriba la festa del Carnestoltes!!! i com ho farem aquest any??? tindrem una Festa de Pijames aquesta tarda al pati!! Ens posarem tot el que la Reina Carnestoltes ens ha manat al llarg de la setmana i ens convertirem en uns veritables dormilegues!!

Pares i Mares, recordeu que també podreu participar de la Festa! us esperem per la porta gran a les 16’15h a punt per ballar i passar una bona estona!

Bona Festa de la Reina Carnestoltes a tots i totes!!

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Symbaloo – Llamps i Trons