La Salle Sant Celoni

  
  
  
  
  
  
  

Notícies

Pilota Solidària

54c847c8-6f8f-4097-809d-aa3987e3f4afA partir d’una dinàmica a la classe d’Educació Física amb els nens i nenes de 6è de Primària a través del bàsquet, vam establir un paral·lelisme entre l’esport i la vida, la pilota de bàsquet i el món. Veient la importància de l’educació en valors i que ens hem d’ajudar els uns als altres i aconseguir objectius comuns per un món millor vam engegar aquesta iniciativa solidària, iniciada el dia 7 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de la Salut i de Sant Joan Baptista de La Salle, per ajudar als nens i nenes de Madagascar perque puguin tenir la millor educació.

Els infants i joves d’aquí solidaritzant-se amb els dels llocs que més ho necessitin per que tots hem de poder gaudir de les mateixes oportunitats. Amb una samarreta amb valors solidaris amb el lema EDUCATION THE GAME OF YOUR LIFE, A BasketWorld -Un i vers la Llibertat, la Pau i la Justícia- veiem la importància de cuidar el Planeta, simbolitzada en la pilota que ha estat signada per 23 personalitats de la cultura de Catalunya en favor de la causa. Aquestes rellevants persones són:

1-Berto Romero 2- Álvaro Soler3- Gerard Piqué 4- Eduard Costa (Els Amics de les Arts) 5-Albert Sánchez Piñol 6-Isabel Clara-Simó 7-Jordi Basté 8- Lucrecia 9-Elisabet Casanovas 10-Kílian Jornet 11-Jordi Tosas 12-Walter Pandiani 13-Màrius Serra 14-Pep Blay 15-Roser Capdevila 16-Mercè Mora 17-Xavier Bosch 18- Joan Fortuny (Elèctrica Dharma) 19-Núria Picas 20-Jofre Bardagí (Glaucs) 21- Xavi Coral 22-Éric Abidal 23-Gerard Quintana

A més la pilota decorada per la prestigiosa il·lustradora Mercè Mora que hi ha fet detalls relacionats amb les persones signants.

Amb només 3 euros és aquesta màgica i única pilota que fent el bé a tot arreu es sortejarà a final de curs amb una sorpresa molt especial!

El 23 com el mític Michael Jordan amb la idea que amb voluntat i esforç tot es pot aconseguir li volem guanyar el pols a la pobresa. Participa del sorteig de la pilota solidària. Les butlletes es poden comprar a la secretaria de l’escola o a la web de la plataforma solidària

www.mycausa.com

Tots els beneficis es destinaran a la construcció de 3 aules al Collège Louis Raphael Rafiringa a Antananarivo (Madagascar)

Nou projecte: “Música a l’Escola”

Benvolgudes famílies,

Ens complau comunicar-vos que el proper curs 16/17 implementarem un nou projecte anomenat: Música a l’escola.

Són molts els estudis que indiquen els beneficis que aporta l’estudi musical als infants entre ells: millorar les habilitats del llenguatge, capacitat lectora, memòria, resolució de problemes, intel·ligència lògico-matemàtica, autoestima, seguretat, compromís, treball en equip, concentració… Per aquests motius La Salle veu la necessitat d’aplicar aquest projecte.

S’iniciarà a P3, P4, P5 i CI d’EPO en horari lectiu per així anant implementant-se progressivament a CM i CS d’EPO. A l’ESO la distribució s’adaptarà a les possibilitats organitzatives que permet la LOMCE.

Curs 16/17:

P3 i P4: Sensibilització

P5: Sensibilització i preparació pel conjunt

1r i 2n d’EPO: Conjunt Orff i Orquestra de corda(1h/setmana. Desdoblament del grup. Canvi quadrimestral) +  Llenguatge musical i cor (1h/setmana)

El Projecte inclou oferir Escola de Música La Salle (curs 17/18) a partir de 3r d’EPO com a extraescolar amb professors titulats amb l’objectiu de poder aconseguir un nivell que es certifiqui com a Grau Elemental al Conservatori.

A principi del curs 16/17 s’informarà amb detall del disseny del Projecte aplicat a les hores curriculars i complementàries, així  com de l’extraescolar.

Viu i gaudeix la música amb nosaltres!!

La Direcció

Feliç Sant Jordi

“Els nens i nenes de l’extraescolar de “Robòtica Infantil-Primària” hem programat amb Scratch una petita història per desitjar-vos: Feliç Sant Jordi 2016!

Esperem que us agradi.”

Sant Jordi (triga una mica en carregar-se, premeu la bandera verda quan estigui carregat per a començar)

Samarreta Proide

Menjador

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya