La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

Últimes fotos

ÚItims vídeos

Notícies

Comunicat

Benvolgudes famílies ,

Ahir un mitjà de comunicació va publicar una notícia sobre un incident que afecta a alumnes de l’escola i que presumptament es va donar fa uns dies a l’hora del migdia durant la finalització del temps d’esbarjo de menjador.

L’escola ha estat treballant amb els alumnes i les famílies aquest fet, així com informant-se i investigant sobre el mateix, a més de posar-ho en comunicació i tenir el suport d’Inspecció i l’EAP, com així també els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Institució.

Lamentem aquesta situació, ja que en tot cas, la intenció de la comunitat educativa ha estat, per sobre de tot, protegir els menors i donar resposta a la situació creada, i així ho estem fent.

L’equip de mestres i tota la família lasal·liana us demana que pel bé de tots continueu confiant en nosaltres i en tot allò que fem pel bé i la protecció dels vostres fills/es, els nostres alumnes . El nostre objectiu és buscar solucions i vetllar per totes les persones que integren la comunitat educativa.

Us transmetem el nostre agraïment pel vostre suport i confiança.

COMUNITAT EDUCATIVA LA SALLE