La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

Casal aventures Mil

Menjador

Pròxims esdeveniments

Notícies

Celebració del Tricentenari

Avui dia 14 de maig tots els centres de La Salle de l’Estat espanyol i Portugal (prop de 120) celebrarem actes públics i dins dels col·legis per a recordar la mort de Sant Joan Baptista de La Salle ara fa 300 anys. Nosaltres ho celebrarem amb una activitat anomenada Corresalle que ja havíem realitzat en altres festes de l’escola.

Enguany el tema central serà el Tricentenari i omplirem de color i d’alegria el carrer Major des de l’escola fins la plaça del bestiar realitzant activitats ben divertides. Sortirem les etapes d’EPO i ESO. EI farà un mini corresalle al pati de l’escola. Amb motiu d’aquesta festa tant important per tota la família lasal·liana d’arreu, La Salle ens ha regalat una gorra i un mocador per tots els alumnes i pel personal del centre que demà lluirem a la nostra celebració agermanant-nos amb aquest gest amb la resta de les escoles de tot el territori ARLEP (Espanya i Portugal).

Compromesos amb el teu Futur

Aprenentatge cooperatiu, formació en la interioritat, intel.ligència creativa…A les Obres Educatives La Salle, creiem que formar persones és més que transmetre coneixements. La nostra missió, va més enllà de l’educació i acompanyem en el creixement humà i intel.lectual dels nostres alumnes. #Vols? #MiraMésEnllà #SomLaSalle #300LaSalle

Celebrem Carnaval!!!

Després d’aquesta setmana tan divertida…ens arriba la festa del Carnestoltes!!! i com ho farem aquest any??? tindrem una Festa de Pijames aquesta tarda al pati!! Ens posarem tot el que la Reina Carnestoltes ens ha manat al llarg de la setmana i ens convertirem en uns veritables dormilegues!!

Pares i Mares, recordeu que també podreu participar de la Festa! us esperem per la porta gran a les 16’15h a punt per ballar i passar una bona estona!

Bona Festa de la Reina Carnestoltes a tots i totes!!

English Day 2019!!!

Dear families,

Next Thursday February 28th, we will be celebrating the fourth edition of the English Day on the topic of Ireland. The English Day is intended to promote the practice of the English language and culture.

All classes around the school will be doing activities, workshops and sessions related to the country of Ireland , its history and culture. We will also learn how to dance the typical irish dances of Riverdance It will take all day long and will involve all teachers, students and staff.

Most workshops will be practical, fun, team-worked, pleasant and entertaining.

 

Estimades famílies,

El proper dijous 28 de febrer, realitzarem la quarta edició de l’English Day a l’escola, que pretén ser una jornada dedicada a la promoció, divulgació i pràctica de la llengua i cultura anglesa.

Aquest dia a totes les classes farem activitats, tallers i sessions relacionades amb Irlanda, la seva història i la seva cultura. També gaudirem d’una exhibició de Riverdance, les populars danses irlandeses i intentarem ballar-les. L’English Day es treballarà a tota l’escola i al llarg de tota la jornada lectiva, implicant mestres, alumnes, professors i personal no docent.

La majoria de tallers seran pràctics, divertits, en grup, amens i entretinguts.

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Symbaloo – Llamps i Trons