La Salle Sant Celoni

  
  
  
  
  
  
  

Menjador

Notícies

Assemblea AMPA, dilluns 23!

Atenció! Canvi de data de l’Assemblea de l’AMPA. La trobàveu al calendari de l’escola avui dia 20, però tenim una nova data: serà el proper dilluns dia 23 d’octubre i a les 20:30h. Assemblea dirigida a tots els pares i mares ja socis i a tots els que tingueu interès per formar-ne part. Vine a conèixer els membres de la Junta i a poder fer junts les valoracions del curs passat i a rebre els nous projectes d’aquest curs!

Aprofitem per dir-vos, que desde l’AMPA ens avisen que el seu blog (el trobareu clicant el logo de l’AMPA de la vostra dreta) està actiu de nou!!!!

 

Apunta’t al Pols Solidari pel Record Guinness pels 25 anys de PROIDE!

Aquest proper 16 de novembre és una data molt especial per a PROIDE. L’entitat celebra 25 anys. 25 anys promovent els valors de la solidaritat, la justicia i el respecte. 25 anys treballant per a garantir el dret a l’educació. Volem celebrar-ho amb totes aquelles persones que han contribuit a fer possible la nostra feina. Per aquest motiu convidem a tot l’alumnat dels centres educatius de La Salle Catalunya a participar en el Pols Solidari, un esdeveniment en el que cada alumne farà un donatiu d’1€ per tal de fer el pols i participar en un Record Guinness. Els fons es destinaran a beques educatives per a infants i joves a Madagascar, Togo, Líban, Guatemala y Perú.

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya