La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

Últimes fotos

ÚItims vídeos

Notícies

Comanda samarretes Gegants

Hola famílies! Ja tenim mostruari de roba perquè pugueu venir a mirar i provar i així poder fer nova comanda de roba per acompanyar els gegants. Enguany hem ampliat el tipus de roba que portem. Hem decidit també que les samarretes noves portin a part del logo al darrere, el logo petit al davant.

US CONVOQUEM DEMÀ DIJOUS A LES 17h DE LA TARDA A L’AUDITORI, PERQUÈ PUGUEU MIRAR TALLES I FER COMANDA. EN PRINCIPI, NOMÉS SERÀ AQUEST DIA PER PODER GARANTIR QUE TINGUEM SAMARRETES PER LA FESTA MAJOR

 Aprofitem per dir-vos que el proper dissabte 8 de novembre, dissabte de Festa Major, a les 16’30h hi ha plantada de gegants a la Pl. de la Vila i a les 17h, cercavila. Us hi esperem a tots i totes!!!!! (quedem al garatge a les 16’15h). A reveure!!!

 

I Trobada FEAC

 

El divendres a dos quarts de deu del vespre, vàrem tenir la I Trobada FEAC d’aquest curs. Un espai on ens trobem pares i mares i animadores i on es tracten temes que ens trobem en el dia a dia de l’educació dels nostres fills/filles. És molt gratificant compartir el que ens passa i analitzar les IMG-20141025-WA0012 IMG-20141025-WA0013 IMG-20141025-WA0014 IMG-20141025-WA0015situacions quotidianes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El divendres ens vàrem dividir en 3 grups -segons edat- i vàrem tractar temes com, el paper dels avis i àvies en l’educació dels menuts, la importància dels amics, el paper de la mare/mestra…

Us deixem 4 fotos de la Trobada!

Si no us hi heu apuntat i us animeu, només cal que passeu per Secretaria a donar el vostre correu electrònic! Us hi afegirem!

Dissabte, sortida amb els gegants!!!

Hola famílies!

Aquest dissabte dia 18 d’octubre, es celebra el Dia Internacional de càncer de mama. És per això que durant tot el dia hi haurà una taula informativa a la plaça de la Vila i ens han convidat a que hi participem –junt amb en Martí i la M.del Puig i altres escoles-, aportant l’alegria i la gresca dels gegants.

Lloc : Pl. de la Vila

Hora: 18h

Ens trobem a les 17.45h a davant del garatge de l’escola així baixem tots junts cap a la Plaça. Recordeu que els nens i nenes poden portar els seus timbals!!!

Penseu a vestir amb la samarreta groga, ja sigui la dels gegants o alguna que tingueu! Aprofitem per dir-vos que estem preparant nova comanda de samarretes i de polars. En breu us ho farem saber!

Fins dissabte!!!!!!!!!!!!!!!!! Us hi esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gegants de La Salle i L’Erol