La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

Orientació itineraris 4t ESO

Últimes fotos

ÚItims vídeos

Notícies

Alumnes de La Salle Sant Celoni al concurs de redacció en català de Coca-Cola

WP_20150321_004

Un grup de dotze alumnes de 2n d’ESO van participar en la fase de selecció per al concurs de redacció en català de Coca-Cola.

Aquest concurs va ser creat per Cobega/Coca-Cola l’any 1977 amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament. Es convoca anualment i va dirigit a l’alumnat de segon d’ESO a través dels centres educatius. La prova de selecció, que va consistir en redactar un text on hi figurés la frase  L’amic segur, se’l coneix en ocasions insegures ,  va tenir lloc el dissabte dia 21 d’abril al rectorat de la UAB a Bellaterra d’ 11 a 13h. El alumnes van anar a la prova acompanyats d’alguns pares del centre que es van encarregar del trasllat dels alumnes. Desitgem que d’entre els participants de l’escola en pugui sortir el guanyador.

 

Alumne de 4t d’ESO finalista del premi Sambori

Martí Abril Vicario, alumne de 4t d’ESO de La Salle Sant Celoni ha estat seleccionat per a la fase final del premi de narrativa Sambori que organitza Òmnium Cultural.  El premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundaria i batxillerat de tots els països Catalans que té com a objectiu promoure la participació en un  projecte comú i difondre l’ús del català en l’àmbit escolat, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cada centre. El procés de selecció del finalistes de la zona Serralada Litoral (Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès Nord) va tenir lloc a Calella a la Seu de l’Orfeó Calellenc el passat dissabte dia 21. Des de l’escola li volem donar l’enhorabona i desitjar-li èxit en la fase final.

049-XL

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Menjador

Symbaloo – 2n EPO

Seguiment diari